25 t/m 27 december en 1 t/m 3 januari gesloten.

Zaterdag: voor 11:30 uur besteld, is zelfde dag bezorgd.

De bloemist voor Houten

Op zoek naar een bloemist in Houten om een boeket te laten bezorgen? Dat doe je natuurlijk via Bloemetje Bezorgen Utrecht. Wij gaan met onze bezorgers ook op pad in Houten. Het is ons doel om jou te laten genieten van de mooiste bloemen. Bloemen bezorgen doen we natuurlijk ook graag voor de buren van Utrecht.

Bloemen Bezorgen Houten

Bloemen bezorgen in Houten? Wanneer je iemand blij wilt maken met bloemen, dan kan dat tegenwoordig heel eenvoudig online. Via onze website selecteer je het boeket naar keuze (en de grootte van de bos), waarna je de boodschap voor op het gratis kaartje kunt invullen. Daarna is het een kwestie van afrekenen (eventueel kun je nog een bijpassende vaas selecteren), waarna de bestelling succesvol is geplaatst. We hebben het proces voor je zo snel en veilig mogelijk gemaakt. Alles om bloemen bezorgen in Houten zo eenvoudig mogelijk te maken.

Bloemist Houten met veel ervaring

Bloemsierkunst Ad Hosman is de bloemist achter Bloemetje Bezorgen Utrecht. We zijn een lokale bloemist in Utrecht, maar ook bloemist Houten behoort tot ons bezorggebied. Dennis van de Riet is de eigenaar van Ad Hosman. Met meer dan vijftien jaar ervaring weet hij wat de klanten willen. Bloemetje Bezorgen Utrecht is een initiatief van mij, Jeroen Kuiper. Ik wil bloemisten helpen om zichtbaar te worden, ook in Houten ;-).

Populaire boeketten

Zeven dagen vers garantie

Wanneer je via ons bloemen bezorgt in Houten, kun je er zeker van zijn dat je lang en fijn kunt genieten van onze boeketten. Tijdens de inkoop zijn we namelijk scherp op het inkopen van kwalitatief goede bloemen. Zo letten we op de dikte van de steel, de bloei van de bloemen en nog een aantal andere zaken. Om die reden kun je minstens zeven dagen genieten van de bloemen. Is dit onverhoopt toch niet het geval? Neem dan contact met ons op, dan zorgen we voor een passende oplossing. Zo zijn wij een bloemist in Houten met kwaliteit.

Boeketten voor iedere gelegenheid

Je wilt dus bloemen laten bezorgen in Houten? Weet dan dat we voor iedere gelegenheid een passend boeket hebben. We hebben bloemen met een vrolijke kleur voor bijvoorbeeld geboorte, verjaardag of een bruiloft. Aan de andere kant hebben we stemmige en statig uitziende bloemen, die passen bij een moment van rouw. Bekijk ons volledige assortiment om jouw boeket naar keuze te maken.

Bloemen bezorgen buiten Houten

Ook buiten Houten bezorgen we bloemen. Uiteraard in Utrecht, maar ook in de omringende plaatsen. Kijk in de foot bij bezorggebied voor ons complete bezorggebied.

Veelgestelde vragen

Als je voor 14 uur besteld, dan worden de bloemen dezelfde middag nog bezorgd.
De verzendkosten bedragen €4,95 voor bezorging binnen Utrecht en Leusden.
Ja, wij garanderen een zeven dagen vers garantie. Dit houdt in dat je, mocht er iets met het boeket aan de hand zijn binnen die periode, bij ons terug kunt komen. Dan kijken we samen naar een passende oplossing.
Dat is zeker mogelijk. Je kunt, wanneer je het boeket hebt gevonden dat je wilt bestellen, klikken op ‘ja’ bij de vraag ‘Wil je een persoonlijke boodschap toevoegen?’ In het lege veld wat vervolgens verschijnt, kun je jouw boodschap toevoegen.

Hulp nodig bij je bestelling?

De waardering van bloemetjebezorgenutrecht.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.0/10 gebaseerd op 99 reviews.

Marlies heeft een bloemetje laten bezorgen in Utrecht.

Voor 14 uur besteld, zelfde middag geleverd

Rolf heeft een bloemetje laten bezorgen in Utrecht.

Met een (gratis) persoonlijke boodschap.

Desiree heeft een bloemetje laten bezorgen in Utrecht.

Voor slechts €4,95 verzendkosten