25 t/m 27 december en 1 t/m 3 januari gesloten.

Zaterdag: voor 11:30 uur besteld, is zelfde dag bezorgd.

Moederdag

Speciaal voor jou moeder: de mooiste Moederdag boeketten uit Utrecht
Op Moederdag wil je natuurlijk je moeder verrassen en in het zonnetje zetten. Hoe kun je dat beter doen dan met de mooiste boeketten? Speciaal voor Moederdag hebben wij van Bloemetje Bezorgen Utrecht enkele speciale bloemen voor je geselecteerd.

Moederdag

Moederdag

Speciaal voor jou moeder: de mooiste Moederdag boeketten uit Utrecht
Op Moederdag wil je natuurlijk je moeder verrassen en in het zonnetje zetten. Hoe kun je dat beter doen dan met de mooiste boeketten? Speciaal voor Moederdag hebben wij van Bloemetje Bezorgen Utrecht enkele speciale bloemen voor je geselecteerd.

Filter op prijs
Keurmerk webwinkel

Hulp nodig?

De voordelen

Resultaat 1–12 van de 13 resultaten wordt getoond

Ontstaan Moederdag

Wist je trouwens dat Moederdag in de huidige vorm ooit begon met het geven van bloemen? In de Griekse oudheid was er een speciale dag om Rhea, de moeder van de goden, te eren. Sinds 1907 is Moederdag zoals we dat tegenwoordig kennen ontstaan. Anna Marie Jarvis begon in de Verenigde Staten een dag om moeders te promoten. Dit deed ze omdat een jaar eerder haar moeder overleed op de tweede zondag van mei. Ze wilde iets doen om een eerbetoon alle moeders te brengen. Daarom gaf ze op de tweede zondag in mei een anjer aan iedere moeder die in de kerk aanwezig was.  

Anna Marie verspreidde haar boodschap en werkte samen met scholen, zakenmensen en politici. In 1910 werd door de gouverneur van West-Viriginia opgeroepen om Moederdag te vieren. Vier jaar later nam Woodrow Wilson, de toenmalige president van de VS, de beslissing dat de tweede zondag in mei voortaan de nationale feestdag Mother’s Day zou zijn. Sinds 1924 wordt Moederdag ook in Nederland gevierd. Vier jaar later werd het ook hier een officiële dag. 

(PS: de credits voor deze geschiedenisles gaan naar Margriet). 

Bloemetje Bezorgen Utrecht 

Mijn naam is Jeroen Kuiper en ik beheer de website van Bloemetje Bezorgen Utrecht. Het is mijn doel om bloemisten online zichtbaar te maken en om het voor jou gemakkelijker te maken om online bloemen te bestellen. Dennis van de Riet is de eigenaar van Bloemsierkunst Ad. Hosman, de bloemist achter Bloemetje Bezorgen Utrecht. Samen met zijn team vindt hij het belangrijk om moeders op deze dag even extra blij te maken. Daarom doen we ons uiterste best om de bloemen in perfecte staat te bezorgen.  

Divers assortiment voor jouw moeder 

Nu je weet waar deze feestdag vandaan komt, is het tijd om een keuze te maken. We hebben een divers assortiment aan boeketten samengesteld, waarmee je jouw moeder kan verrassen. Denk bijvoorbeeld aan mooie rozen. Of wat dacht je van een veldboeket? Je kunt er ook voor kiezen om in de stijl te blijven van Anna Marie Jarvis en een boeket te kiezen met een anjer. De keuze is aan jou. Wij bij Bloemetje Bezorgen Utrecht zullen er in ieder geval alles aan doen om de bestelling zo goed mogelijk te verwerken. Met de ervaring zit het wel goed, zo is Fred al meer dan dertig jaar actief als bloemist.  

Zeven dagen vers 

We hanteren een zeven dagen vers garantie. Dat kunnen we waarmaken, omdat we de bloemen zelf inkopen. Daarbij letten we echt op kwaliteit, zoals de dikte en in hoeverre de bloemen al bloeien. Mocht er nou onverhoopt toch wat mis zijn met het boeket, schroom niet om contact met ons op te nemen. Dan zorgen wij voor een passende oplossing. Deze door ons extra aangeboden garantie doet niets af aan de wettelijke garantie. 

Let op! Bestel je voor 14 uur, dan bezorgen we nog dezelfde dag (maandag tot en met vrijdag, op zaterdag voor 12 uur).

De waardering van bloemetjebezorgenutrecht.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.0/10 gebaseerd op 94 reviews.

Marlies heeft een bloemetje laten bezorgen in Utrecht.

Voor 14 uur besteld, zelfde middag geleverd

Rolf heeft een bloemetje laten bezorgen in Utrecht.

Met een (gratis) persoonlijke boodschap.

Desiree heeft een bloemetje laten bezorgen in Utrecht.

Voor slechts €4,95 verzendkosten