25 t/m 27 december en 1 t/m 3 januari gesloten.

Zaterdag: voor 11:30 uur besteld, is zelfde dag bezorgd.

Waarom je hier de mooiste bloemen voor thuis of kantoor bestelt

De deurbel gaat. Er staat iemand voor de deur met een grote bos rozen. Het kaartje verraadt van wie het is: je partner. “Je bent het beste wat mij is overkomen. Ik houd van je.”

Je smelt weg. Helemaal omdat de rozen er zo opvallend goed uitzien. Je weet nog wel hoe het de vorige keer is gegaan toen je werd verrast.De eerste rozen hingen al slap toen je de bos in ontvangst nam. Na een paar dagen kon je ze allemaal de container instoppen. Dat is dit keer totaal niet het geval.

Na een dag of tien zijn de rozen uitgebloeid. Met een blij gevoel gooi je ze weg. Zo is bloemen krijgen wel leuk.

De bloemist achter Bloemetje Bezorgen Utrecht 

Mijn naam is Jeroen Kuiper en ik beheer de website Bloemetje Bezorgen Utrecht. Dennis van de Riet is de eigenaar van Bloemsierkunst Ad. Hosman, de bloemist achter deze website. Hij maakt met zijn team van Bloemsierkunst Ad. Hosman mensen blij met bloemen. Sinds 2005 is Dennis de eigenaar van Ad. Hosman, een winkel die al lang bestaat.

Dennis: “Deze winkel bestaat al heel lang, sinds 1928. We zijn al mooi op weg richting het honderdjarig bestaan. Het is een feestje om iedere dag hier aan de slag te mogen. We zijn niet van de standaard boeketten, maar willen echt iets nieuws en origineels maken. Daarom ga ik afwisselend naar de veilingen in Aalsmeer en Ede om inspiratie op te doen. Zo komen we thuis met de mooiste bloemen en decoratieve artikelen.”

Bloemen voelen en ruiken

Wij hanteren bij Bloemetje Bezorgen Utrecht een zeven dagen vers garantie. Dat kunnen we doen, omdat we uitermate kritisch zijn bij het inkopen van bloemen. Je moet bloemen voelen, ruiken en kijken. 

Bloemen selecteren wij op: 

  • Gewicht. Hoe zwaarder, hoe beter. 
  • Kleur. Hoe mooier te kleur, des te beter. 
  • Rijpheid. De bloemen moeten nog niet al te veel bloeien, zodat je er thuis of op kantoor langer van kunt genieten. 
  • Lengte. Tussen de 40 en 80 centimeter, voor het mooiste resultaat. 

 

Over deze website

De website van Bloemetje Bezorgen Utrecht is een initiatief van Jeroen Kuiper van puntJeroen. Bloemisten helpen om online zichtbaar te zijn, dat is mijn doel. Vaak zijn het enorme vakidioten, die niets liever doen dan mensen blij maken met bloemen. Ook ik word blij van bloemen. Daarom help ik graag om ervoor te zorgen dat zoveel mogelijk mensen blij worden. In Utrecht werk ik daarom samen met Dennis van de Riet en Bloemsierkunst Ad. Hosman. 

0/5 (0 Reviews)
De waardering van bloemetjebezorgenutrecht.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.0/10 gebaseerd op 99 reviews.

Marlies heeft een bloemetje laten bezorgen in Utrecht.

Voor 14 uur besteld, zelfde middag geleverd

Rolf heeft een bloemetje laten bezorgen in Utrecht.

Met een (gratis) persoonlijke boodschap.

Desiree heeft een bloemetje laten bezorgen in Utrecht.

Voor slechts €4,95 verzendkosten